Често Задавани Въпроси

За сектор земеделие и туризъм няма ограничения за вноса на работници. В индустрията те могат да бъдат до 30% от годишния Ви средночислен състав.
Не, има изрично изискване за работодателите, които желаят да внесат кадри от трети страни, компанията да няма задължения към държавата.
Изключително малък процент от хората не се справят с работата си. Именно в тези случаи ние правим напълно нов подбор, безплатен за Вас в рамките на гаранционния период за дадения служител.
Не. Визата на служителя от трета страна е строго обвързана с Вашата фирма и той не може да смени компанията. Трябва да се мине през цялата процедура, като служителят трябва да се върне в държавата си.
Задължителните такси са както следва: 1. Такса За разрешение тип – Достъп до пазара на труда: около 110лв 2. Такса Разрешение за пребиваване от МВР: около 45лв 3. Административни разходи по процедурата, превод и легализация; 4. Еднопосочен самолетен билет се заплаща след издаването на Виза Д на работника, по цени спрямо съответния момент. 5. Такса за предоставената услуга, изготвена индивидуално.
Настаняването може да е в общежития, апартаменти или база към предприятието. То трябва да е с нормални условия за пребиваване. Ние можем да съдействаме с места за настаняване в цяла България.