вкарване на работници от чужбина

В днешния динамичен пазар на труда, намирането на квалифицирани и мотивирани служители може да бъде истинско предизвикателство. За много български компании, вкарването на работници от чужбина се превръща в ключов фактор за справяне с недостига на работна ръка и за поддържане на конкурентоспособност.

вкарване на хора от трети страни

tretistrani.com е водеща компания в сферата на вкарването на работници от трети страни в България. Разполагаме с богат опит и екип от професионалисти, които са готови да ви помогнат на всеки етап от процеса:

Идентифициране на подходящи работници: Осъществяваме проучвания и селекция на кандидати от различни трети страни, съобразявайки се с вашите конкретни нужди и изисквания.
Оформяне на документи: Подпомагаме ви с подготовката на всички необходими документи за вкарване на работници от чужбина, като разрешителни за работа, визи и др.
Адаптиране на работниците: Предлагаме услуги за адаптация на работниците към българската култура и среда, за да се улесни тяхната интеграция в екипа ви.
Вкарването на работници от чужбина чрез tretistrani.com ви гарантира:

Достъп до широк кръг от квалифицирани кадри: Работим с мрежа от партньори в различни трети страни, за да ви осигурим най-подходящите кандидати за вашите позиции.
Ефективност и бързина: Процесът на вкарване на работници от чужбина е оптимизиран, за да спестим вашето време и усилия.
Спазване на всички законови изисквания: Гарантираме, че целият процес се осъществява в пълно съответствие с българското законодателство и международните норми.
Някои от третите страни, от които можем да ви осигурим работници:

Киргизстан
Бангладеш
Непал
Пакистан
Тайланд
Таджикистан
Узбекистан
Виетнам
Молдова
Сърбия
Индия
Филипини и много други.

tretistrani.com – Вашият надежден партньор за вкарване на работници от чужбина!

Процесът за вкарване на работници –  тук можете да видите процесът

Компания за подбор на персонал в България

За да получите безплатна консултация, свържете се с нас:

Телефон: 0894085149
Имейл: office@tretistrani.com